ЗЕМЛЕУСТРІЙ ЯК НАУКОВА ОСНОВА ОРГАНІЗАЦІЇ ЕКОЛОБЕЗПЕЧНОГО ВИКОРИСТАННЯ ТА ОХОРОНИ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ - Тихенко, Р. В.; Колесник, А. М. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2012)
Проаналізовано сучасні проблеми землеустрою в умовах нових земельних відносин. Обґрунтовано застосування еколого-ландшафтного методу землеустрою як науковоі основи організації використання та охорони земельних ресурсів в Україні.