МЕТОДИКА НОРМАТИВНОЇ ГРОШОВОЇ ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬ НЕСІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ: НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ - Мартин, А. Г. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2012)
Проаналізовано існуючі та вдосконалені методичні підходи до проведення норма- тивної грошової оцінки земель несільськогосподарського призначення (за межами населених пунктів). Обгрунтовано перспективи вдосконалення порядку здіиснення такої оцінки.