НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОВЕДЕННЯ ГРОШОВОЇ ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬ - Чумаченко, О. М.; Лебєдева, А. О. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2012)
Розглянуто проблему нормативно-правового забезпечення проведення грошової оцінки земель. Складено структурно-логічну схему правового забезпечення проведення Г,ООШОВОІ ОЦІНКИ ЗЄМЄЛЬ.