ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ТА ВІДТВОРЕННЯ ЗЕМЕЛЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Величко, О. В.; Мельниченко, С. Г. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2012)
Досліджено проблему ефективності використання та відтворення земель сільсько- господарського призначення в сучасних умовах господарювання шляхом здійснення пев- них заходів науково-техн/чного прогресу, застосування нових теоретико-методологічних основ у сфері агропромислового комплексу і використання ефективного механізму ком- пенсацій із боку землевласників.