ОСОБЛИВОСТІ І\/ІОНІТОРИНГУ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ МАИБУТНІХ ФАХІВЦІВ У СИСТЕМІ ПРОФЕСІИНОЇ ОСВІТИ - Іванюта, О. О. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2012)
Проаналізовано поняття моніторингу навчальних досягнень студентів. Визначено його особливості у системі вищоі' професійної освіти. Сформульовано висновок про те- стування як один із найважливіших компонентів моніторингу навчальних досягнень.