ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ТА ЗАВДАННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ ЯРІВ І ЛІНІИНОЇ ЕРОЗІЇ В УКРАЇНІ - Ковальчук, І. П.; Євсюков, Т. О. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2012)
Висвітлено сучаснии стан вивчення лініиної ерозії и створюваних нею форм рельєфу. Сформульовано проблемні питання і визначено завдання щодо дослідження ярів таяркової ерозії, над розв'язанням яких мають працювати українські вчені Й практики в найближчі десятиріччя.