Дослідження сучасного стану використання земельних ресурсів Костопільського району Рівненської області - Бавровська, Н. В.; Мельник, О. В. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Проведено аналіз структури земельного фонду Костопільського району Рівненської області за матеріалами державного земельного кадастру. Досліджено сучасний стан використання земельно‐ресурсного потенціалу району, проаналізовано основні напрямки удосконалення управління і використання  земельних ресурсів в районі.