Розвиток видів та форм землеустрою в Україні, як інструментів удосконалення планування землекористування - Tretyak, A.; Kolganova, I. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Розглянуто питання щодо оцінки видів та форм землеустрою в Україні, яка дозволить забезпечити раціональне планування та оптимізацію структури землеволодінь та землекористувань. Ключові слова: землеустрій, види землеустрою, форми землеустрою, земельні відносини, документація із землеустрою.