Стан та проблеми підготовки, підвищення кваліфікації і перепідготовки кадрів у сфері землеустрою - Tretiak, A.; Tretiak, V.; Pendzey, L. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Обґрунтовано необхідність розширення спеціальностей (спеціалізацій) пов’язаних із управлінською, екологічною, економічною, науковою та іншою діяльністю у сфері землеустрою. Запропоновано розширити підготовку фахівців у сфері землеустрою відповідного освітньо-кваліфікаційного рівня (бакалавр, магістр) за напрямами «Управління та адміністрування» (шифр 07), «Природничі науки» (шифр 10) та спеціальностями (спеціалізаціями).Ключові слова. Напрями підготовки, спеціальності у сфері землеустрою, природничі науки.