Сучасний стан та тенденції використання зелених зон у м. Києві - Derkulskyi, R. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Проведено аналіз чинних нормативно правових актів, що регулюють використання земель загального користування та зокрема зелених зон у м. Києві. Проведено порівняння рівня забезпеченості озелененими територіями у м. Києві із показником забезпеченості у країнах Європи. Ключові слова: землі загального користування, зелена зона, озеленені території, забезпеченість зеленими насадженнями, міський земельний кадастр, містобудівний кадастр, державний земельний кадастр.