Інституціональні основи управління та оцінки земель оборони України - Garazhа, Y. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Стаття розкриває управління та оцінку земель оборони. В інституціональній основі земель оборони специфічним інститутом є військовій інститут. Для цих земель встановлюється спеціальна режимність та зонування земель, оцінка, плата за землю та умови відчуження. Ключові слова: інститут земель оборони, нормативна грошова оцінка, оподаткування земель, управління, режим.