Теоретичні поняття «землевпорядний процес», «землевпорядна процедура» та їх співвідношення - Tretiak, A.; Dorosh, Y.; Tretiak, R. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Обґрунтовано поняття «землевпорядний процес», «землевпорядна процедура», «землевпорядні дії» та їх співвідношення у системі землеустрою України. Встановлено необхідність чітко розняти дані поняття. Обґрунтована важливість належної реалізація землевпорядних процесуальних норм для суспільства та держави.Ключові слова. Землеустрій, землевпорядний процес, землевпорядний проект, землевпорядна процедура, землевпорядні дії.