До питання формування землекористувань корпоративних структур сільськогосподарського виробництва - Kustovskaya, O.; Novak, M. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
У статті проаналізовано розвиток корпоративних структур у сільськогосподарському виробництві, доведено вплив корпоративних формувань на ефективність аграрного виробництва.  На основі аналізу офіційної інформації агрохолдингів проведено оцінку ефективності їх діяльності та зроблено висновок про оптимальний розмір їх структурних підрозділів. Висвітлено переваги та недоліки інтегрованих структур, визначено особливості формування їх земельних відносин. Розглянуто питання розширення земельних масивів агрохолдингів пов'язані з укладанням договорів оренди земель.Ключові слова: корпоративні структури, сільськогосподарське виробництво, ефективність, виробнича діяльність, ринкова економіка.