Формування земельних ділянок комерційного використання - Kustovska, O.; Mudra, S. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2018)
У статті проаналізовано формування земельних ділянок під об’єктами комерційного використання. Встановлено, що найбільшу цінність в прибутковості об’єктів комерційного призначення становить їх місце розтащування та наскільки правильно буде організовано використання земельної ділянки під об’єктами комерційного призначення, особливо у великих містах.Ключові слова: комерційне призначення, земельна ділянка, проекти землеустрою, механізм регулювання, процедура відведення.