THE OPTIMAL RATIO OF CORN AND VEGETABLE ROOTS IN EXTRUDED FORAGE
Анотація
The results of investigation to study the effect on quality parameters of maize extrudate depending on the content of vegetable ingredients such as beets and carrots dinner table. It is shown that the physical and technological properties during extrusion affects the concentration of additives. Adding vegetables to corn reduces the specific power consumption for extruding process. The optimum ratio of componentsПосилання
Levytskyy A.P Kormovaya values cabbage vyzhymky / A.P.Levytskyy, V.S. Myronov, Y.V. Hodakov. – Grain and feed products. – № 4 (44). – 2011. – S. 29-30.
Levitsky A.P. Effect of extrusion on the feeding value of flour from grape seeds and leaves / A.P. Levitsky, V.S. Mironov, I.V. Hodakov that іn. – Zernovі produkti i kombіkormi. – № 1 (45). – 2012. – S. 21-22.
Kochetova A.A. Effect on Efficiency podkyslyteley ekstrudirovanija grain raw materials / A.A. Kochetova, E.E.Voetskaya, A.V.Makrynskaya, A.Y.Sharova / / Cereal foods and animal feed. – № 1. – 2011. – S. 33-38.
Ostrykov A.N. Extrusion technology in pyschevoy / A.N. Ostrykov, O. Abramov, A.S. Rudometkyn. – SPb.: HYORD, 2004. – 288 s.
Afanasyev V.A. Theory and practice spetsyalnoy Monitor grain components in the technology kombykormov. – Voronezh: Voronezhskyy State University, 2002. – 296 s.
Egorov B.V. Technology of production of premixes / B.V Egorov, A.I Shapovalenko, A.V Makarynska. – Tutorial. – K: Center of Literature, 2007. – 288 s.
Chebotarev A.N. Technology flour krupы and kombykormov / A.N Chebotarev, A. Shazzo, J.F Martыnenko. – Moscow: YKTS "March", Rostov n / D: Yzdatelskyy Centre "Marta", 2004. – 688 s.
Zeveke G.V Fundamentals of theory tsepey: Textbook. for high schools / H.V. Zeveke, P.A Yonkyn, A.V Netushyl, S. Fears. – 5th ed., Rev. – Moscow: Energoatomizdat, 1989. – 528 s.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).