ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХМЕЛЮ І ХМЕЛЕПРОДУКТІВ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ У ПИВОВАРІННІ
Анотація
Наведено результати біохімічних досліджень якості хмелю і хмелепродуктів вітчизняного та закордонного виробництва, що використовуються у пивоварінні. На основі біохімічних показників виявлені переваги і недоліки продуктів переробки хмелю, які необхідно враховувати під час їх зберігання, переробки та використання у пивоварінні.Посилання
Гранули хмелю Технічні умови ДСТУ 707028:2009. – [Чинний від 201107-01] – К.: Держспоживстандарт України 2010. – 19 с.
Годовые отчеты по производству хмеля и пива в мире фирм “Hopsteiner”, “Joh. Barth & Sohn” 2011–2012 год.
Інноваційний шлях розвитку хмелярства / [Ю. І. Савченко, В. Б. Ковальов, Т. Ю. Приймачук та ін.] за ред. Ю. І. Савченка. – Житомир: «Рута», 2011. – 112 с.
Концептуальні засади розвитку хмелярства в сучасних ринкових умовах. / [Приймачук Т. Ю., Сітнікова Т. Ю., Штанько Т. А., Проценко А. В.] – Житомир: ІСГП, 2010. – 55 с.
Ляшенко Н. ?. Биохимия хмеля и хмелепродуктов / Ляшенко Н. ?. – Житомир: Полисся, 2002. – 388 с.
Ляшенко Н. ?. Физиология и биохимия хмеля / Ляшенко Н.?., Михайлов Н.Г., Рудык Р.?. – Житомир: Полисся, 2004. – 408 с.
Ляшенко М. І. Ефективність використання гранульованого хмелю у пивоварінні / М. І. Ляшенко, Л. В. Проценко, М. Г. Михайлов // Хмелярство. – 2006. – № 1. – С. 45–59.
Підвищення якості пива із застосуванням хмельових препаратів / Л. В. Проценко, М. І. Ляшенко, А. Є. Мелетьєв [та ін.] // Харчова промисловість. – К.: НУХТ – 2007. – № 9. – С. 10–13.
Хміль. Технічні умови ДСТУ 7067:2009. – [Чинний від 2011-07-01] – К.: Держспоживстандарт України 2010. – 11 с.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).