ВПЛИВ ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ НА ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ ГРИБІВ ПЕЧЕРИЦІ ДВОСПОРОВОЇ

Автор(и)

  • С. М. ГУНЬКО Національний університет біоресцрсів і природокористування України
  • О. О. Тринчук
  • С. В. ГОЛОВІНА

Анотація

Висвітлено результати щодо впливу післязбиральної обробки грибів перериці двоспорової штамів ІБК-25 та ІБК-15 СО2 у концентрації 20%. З’ясовано оптимальний режим обробки грибів СО2  та визначено її вплив на органолептичні показники і вихід товарної продукції

Біографії авторів

С. М. ГУНЬКО, Національний університет біоресцрсів і природокористування України

кандидат технічних наук

 

О. О. Тринчук

кандидат сільськогосподарських наук

С. В. ГОЛОВІНА

магістр

Посилання

Демина Л. А. Сохраняемость шампиньонов в модифицированной газовой среде: автореф. дис. на соискание ученой степени канд. биол. наук: спец. 03.00.24 «Л. А. Демина» – М., 1990. – 18 с.

Дятлов В. В. Вплив способу створення модифікованого газового середовища на тривалість зберігання свіжих плодів і грибів /В. В. Дятлов, І. І. Медведкова, Н. О. Попова // Товарознавчий вісник – 2010. – № 2 – С. 77–87. – Режим доступу до журн.: http://www.google.com.ua/#sclient=psyab&hl=ru&source=hp&q

Рамазанов О. М. Влияние периодических обработок высокими дозами CO2 на сохраняемость винограда при хранении в Дагестане: дис. На соискание ученой степени канд. с.-х. наук: спец.: 05.18.01 / О. М. Рамазанов. – Махачкала, 2002. – 172 с.

Choi M. H. Quality changes in Pleurotus ostreanus during modified atmosphere storage as affected by temperatures and packaging material / M. H. Choi, G. H. Kim //Postharvest Biology and Technology. – 2003. – № 4. – Р. 136–137.

Review A. Modified Atmosphere Packaging for Postharvest Storage of Mushrooms // Global Science Books. – 2007. – № 9 – С. 79–89

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті