INFLUENCE OF LIGHT ON SYNTHESIS OF PLANT PIGMENTS INPOSTHARVESTED JONATHAN GOLD APPLES
Анотація
The article shows the results of impact of white and ultraviolet light on color of apples during storage. The light with spectrum from 312-600nm, applied for 72 hours, significantly increases the intensity apple color variety Jonathan Gold. This technology leads to increase the marketability of fruits, harvested under sub-optimal conditions.Посилання
Awad M. A. Effects of light on flavonoid and chlorogenic acid levels in the skin of „Jonagold‟ apples / M. A. Awad, P. S. Wagenmakers, A. de Jager // Sci. Hort. – 2001. – № 88. – Р. 289–298.
Ban Y. Suppression subtractive hybridization identifies genes induce in response to UV-B irradiation in apple skin: Isolation of a putative UDP-glucose 4epimerase / Y. Ban, C. Honda, H. Bessho, X. Pan, T. Moriguchi // J Expt. Bot. – 2007. – № 58. – Р. 1825–1834.
Borochou H. Seasonal and cultivar variations in antioxidant and sensory quality of pomegranate (PunicagranatumL.) fruit / H. Borochou, S. Judeinstein, E. Tripler, M. Harari, D. Holland // J. Food Compos Anal. – 2009. – № 22. – Р. 189-195.
Craig C. S. Effect of Dose Size on Bioavailability of Acylated and NonacylatedAnthocyanins from Red Cabbage (Brassica oleracea L. Var. capitata) / C. S. Craig, B. A. Clevidence, S. J. Britz, J. A. Novotny // J. of Agricultural and Food Chemistry. – 2007. – № 55 (13). – Р. 5354-5362.
Reay P. F. Accumulation of anthocyanins and quercetin glycosides in „Gala‟ and „Royal Gala‟ apple fruit skin with V-B-Visible irradiation: Modifying effects of fruit maturity, fruit side, and temperature / P. F. Reay, J. E. Lancaster // Sci. Hort. – 2001. – № 90. – Р. 57–68.
Reid M. S. Maturation and maturity indices. Post-harvest technology of horticultural crops. Univ. California / M. S. Reid // Agriculture and Natural Resources. – Oakland. – 2002. P. 55-62.
Senthilkumar S. Biochemical, Physiological and Horticultural Perspectives of Fruit Colour Pigmentation / S. Senthilkumar, R. M. Vijayakumar // J. of Agriculture and Allied Sciences. – 2014. – Vol. 3. – Р. 9-16.
Su Min-Sheng Antioxidant activity, anthocyanins, and phenolics of rabbiteye blueberry (Vacciniumashei) fluid products as affected by fermentation / Su Min-Sheng, Po-Jung Chien // Food Chemistry. – 2007. – Т. 104 (1). – Р. 182-187.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).