МІНЛИВІСТЬ БІОХІМІЧНОГО СКЛАДУ ГОЛОВОК КАПУСТИ САВОЙСЬКОЇ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ

Автор(и)

  • І. О. Федосій НУБіП України

Анотація

Наведено результати досліджень біохімічного складу в процесі зберігання капусти савойської в сорту Вертю 1 340, пропонованих для вирощування в умовах Лісостепу України, перспективних для збільшення виробництва та розширення асортименту овочевих культур, поліпшення їх якості.

Біографія автора

І. О. Федосій, НУБіП України

кандидат сільськогосподарських наук

Посилання

Биохимия овощных культур / Под ред. А. ?. Ермаковой, В. В. Арасимовича. – Л. – М. : Сельхозиздат, 1961. – 538 с.

Болотских А. С. Капуста / А. С. Болотских. – Харьков : Фолио, 2002. – 320 с.

Болотских А. С. Настольная книга овощевода / А. С. Болотских. – Харьков : Фолио, 2005. – 467 с.

Большая книга садовода и огородника / Под ред. О. Ганичкиной. – М. : ?з-дательский дом “ОН?КС 21 век”, 2003. – 864 с.

Большая энциклопедия народной медицины. – М. : ?здательский дом А?С, Алма Пресс, 2004. – С. 1089–1092.

Давыдов В. Д. Советы огородникам / В. Д. Давыдов. – Донецк : Донбас, 1989. – 191 с.

Жук О. Я. Повышение качества белокочанной капусты / О. Я. Жук, Г. К. Мегедь // Качество овощных и бахчевых культур. – М. : Колос, 1981. – С. 105–109.

Китаева ?. Е. Белокочанная капуста / ?. Е. Китаева, В. ?. Орлова. – М. : Россельхозиздат, 1980. – 44 с.

Котов А. ?. Пищевые продукты в лечебном питании / А. ?. Котов, В. Н. Корзун. – К. : Здоровье, 1985. – 141 с.

Методика дослідної справи в овочівництві і баштанництві / За ред. Г. Л. Бондаренка, К. І. Яковенка. – Харків : Основа, 2001. – 366 с.

Сич З. Д. Гармонія овочевої краси та користі / З. Д. Сич, І. М. Сич. – К. : Арістей, 2005. – 187 с.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті