ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ БЕЗПЕКИ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА ВИГО-ТОВЛЕНОГО НА ХМЕЛЬОВОМУ ВІДВАРІ
Abstract
Досліджено вміст хімічних елементів, мікробіологічні показники та показники безпеки хліба пшеничного виготовленого з додаванням хмельового відваруReferences
Авцын А. П. Микроэлементозы человека: этиология, классификация, пато-генез, органопатия /А. П. Авцын, А. А. Жаворонков, М. А. Риш. – М. : Медицина, 1991. – 454 с.
Герасимчук В. ?. Хмель в медицине, быту и народном хозяйстве / В. ?. Герасимчук, ?. Г. Рейтман, ?. С. Ежов – К. : Урожай, 1994. – 350 с.
Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – К. : ТОВ «Руслана», 1998. – 413 с.
Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – К. : Логос, 2002. – 365 с.
Ляшенко Н. ?. Биохимия хмеля и хмелепродуктов / Н. ?. Ляшенко. – Жи-томир : Полесье, 2002. – 385 с.
Мислива Т. М. Мікробіологічна безпека хліба і хлібобулочних виробів / Т. М. Мислива, В. С. Васильченко // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1. – С. 35–42.
Продукты пищевые и вкусовые. Подготовка проб для микробиологических анализов : ГОСТ 26669–85. – [Чинний від 1986.07.01]. – М. : Государственній стандарт союза ССР, 1986. – 17 с. (Міждержавний стандарт).
Проданчук Г. М. Визначення вмісту хімічних елементів у хлібі методикою масспектрометрії з індуктивно зв’язаною плазмою. Результати і аналіз отрима-них даних / Г. М. Проданчук, О. О. Макаров // Проблеми харчування 3–4/2010. – С.72–76.
Повертаємося до призабутої технології виготовлення хліба на хмелевих заквасках / [Юрчак В. Г., Рак В. П., Дахно Б. М. та ін.] // Хлібопекарська конди-терська промисловість України. – 2009. – № 03(52) – С. 39–42.
Downloads
Issue
Section
License
Relationship between right holders and users shall be governed by the terms of the license Creative Commons Attribution – non-commercial – Distribution On Same Conditions 4.0 international (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Authors who publish with this journal agree to the following terms:
- Authors retain copyright and grant the journal right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution License that allows others to share the work with an acknowledgement of the work's authorship and initial publication in this journal.
- Authors are able to enter into separate, additional contractual arrangements for the non-exclusive distribution of the journal's published version of the work (e.g., post it to an institutional repository or publish it in a book), with an acknowledgement of its initial publication in this journal.
- Authors are permitted and encouraged to post their work online (e.g., in institutional repositories or on their website) prior to and during the submission process, as it can lead to productive exchanges, as well as earlier and greater citation of published work (See The Effect of Open Access).