СУЧАСНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЕЛЕКТРОАКТИВОВАНИХ ВОДНИХ СЕРЕДОВИЩ ДЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ В М’ЯСОПЕРЕРОБНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Abstract
Висвітлено результати наукових досліджень властивостей електроактивованих водних середовищ. За результатами комплексних досліджень процесу релаксації активованих водних середовищ залежно від варійованих зовнішніх параметрів установлено, що активований стан водних середовищ є термодинамічно нестабільним.References
Бордун І. Дослідження зміни спектрів пропускання електрохімічно активованої води у процесі релаксації / І. Бордун, В. Пташник, Н. Черновол // Вісник Львів. ун-ту. Серія фізика. – Львів. – 2010. – Вип. 45. – С. 100–106.
Прилуцкий В. ?. Электрохимически активированная вода: аномальные свойства, механизм биологического действия / В. ?. Прилуцкий, В. М. Бахир. – М. : ВНИ? мед. техники, 1997. – 232 с.
Downloads
Issue
Section
Статті
License
Relationship between right holders and users shall be governed by the terms of the license Creative Commons Attribution – non-commercial – Distribution On Same Conditions 4.0 international (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Authors who publish with this journal agree to the following terms:
- Authors retain copyright and grant the journal right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution License that allows others to share the work with an acknowledgement of the work's authorship and initial publication in this journal.
- Authors are able to enter into separate, additional contractual arrangements for the non-exclusive distribution of the journal's published version of the work (e.g., post it to an institutional repository or publish it in a book), with an acknowledgement of its initial publication in this journal.
- Authors are permitted and encouraged to post their work online (e.g., in institutional repositories or on their website) prior to and during the submission process, as it can lead to productive exchanges, as well as earlier and greater citation of published work (See The Effect of Open Access).