ФОРМУВАННЯ ВИСОКОЇ ВРОЖАЙНОСТІ САЛАТУ ПОСІВНОГО ЗА ВНЕСЕННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ
Анотація
Показано вплив норм азотних добрив (N 30-90) у поєднанні зі сталими нормами фосфору і калію на врожайність та якість продукції й насіннєву продуктивність салату посівного головчастої різновидності на чорноземі опідзоленому Правобережного Лісостепу України
Посилання
Глунцов Н. М. Агрохимическая лаборатория овощевода / Н. М. Глунцов. – М.: Росагропромиздат, 1989. – 192 с.
Глунцов Н. М. Минеральное питание салата должно быть сбаланси-рованным / Н. М. Глунцов, В. Г. Плющиков, А. Г. Синютин // Картофель и овощи. – 2002. – № 7. – С. 26.
Городний М. М. Плодоовощные ресурсы и их медико-биологическая оценка / М. М. Городний, М. Я. Городняя, В. В. Волкодав. – Киев: ТОВ Алефа, 2002. – 446 с.
Кореньков Д. А. Минеральные удобрения при интенсивных технологиях / Д. А. Кореньков. – М. : Россагропромиздат, 1990. – 192 с.
Корицкая ?. А. Баланс и превращение азота удобрений в дерново-подзолистой почве / ?. А. Корицкая // Круговорот и баланс азота в системе почва – удобрение – растение – вода. – М. : Наука, 1979. – С. 74–77.
Пантиелев Я. Х. Салат кочанный / Я. Х. Пантиелев. – М. : Сельхозиздат, 1994. – 126 с.
Пантиелев Я. Х. Ваш огород : универсальная энциклопедия / Я. Х. Пан-тиелев, Т. К. Лесив; / под. ред. А. ?. Быховца. – М. : Махаон, 2000. – 512 с.
Плющиков В. Г. Минеральное питание салата должно бать сбаланси¬ро-ван¬ным / В. Г. Плющиков, А. Г. Синютин // Картофель и овощи. – 2002. – №7. – С. 12–14.
С. М. Крамарев Эффективность применения азотных удобрений в агроценозах / С. В. Красненков, ?. В. Макаренко, и др // Вісн. Дніпропетр. ДАУ. – 2003. – № 2. – С. 36–40.
Якість ґрунтів та сучасні стратегії удобрення / Д. Мельничук М. Мельников, Дж. Харман, та ін. – К.: Арістей, 2004. – 487 с.
Kunicki E. Salata lodygowa – pomyst na uprawe poplonowa / Е. Kunicki // Haslo ogrodnicze. – № 7. – 2006 – Р. 96–98
Toul V. Obsah nitratu a kyseliny L-askorbove v hlavkovem salate (Lactuca sativa L.). / V. Toul, P. Indrak. – 1987. – Р. 14. 1:59–68.
Wasilewska I. Uprava salaty pod oslonami і w polu / I. Wasilewska. – Warszawa: Hortpress Sp. zoo. – 1996. – 73 s.
Whitaker T. W. Lettuce production in the United States / T. W. Whitaker, E. J. Ryder, V. E. Rubatsky // U. S. Dep. of Agric. Res. Service. Agric. Handbag. – Washington.1974. – №221. – 42 p.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).