СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ТА УПРАВЛІННЯ ПОТЕНЦІАЛОМ ПРОДУКТИВ-НОСТІ СОЇ В РЕГІОНАХ УКРАЇНИ

Автор(и)

  • В. А. Нідзельський НУБіП України
  • Т. Л. Нідзельська НУБіП України

Анотація

Постійне зростання посівних площ під соєю обумовлює спрямування аграрних виробників на нарощування виходу продукції з одиниці площі, зменшуючи при цьому виробничі витрати. Одним з технологічних елементів, направленим на управління виходу продукції з одиниці площі, є підбір сортів адаптованих до конкретних ґрунтово-кліматичних умов.

Біографії авторів

В. А. Нідзельський, НУБіП України

кандидат сільськогосподарських наук

Т. Л. Нідзельська, НУБіП України

аспірант

Посилання

Бабич А. О. Сучасне виробництво і використання сої / А. О. Бабич. – К. : Урожай, 1993. – С. 8–12.

Бахмат О. М. Соя – Культура майбутнього, особливості формування ви-сокого врожаю : моногр. / О. М. Бахмат. – Кам.-Под., 2009. – 208 с.

Лебедев ?. А. Соя – ценная кормовая культура / ?. А. Лебедев. – М. : Сельхозиздат, 1961. – 120 с.

Матушкін В.О. Методи і результати селекції сої на адаптованість, продук-тивність і скоростиглість / В.О. Матушкін, О.М. Машкова // Селекція і насінницт-во. – 2005. – № 90. – С. 84.

Петриченко В. Ф. Виробництво та використання сої в Україні / В. Ф. Петриченко / Агроном. – № 3. – 2009. – С. 79.

Соя / Под ред. Ю. Л. Мякушко, В. Ф. Баранова. – М. : Колос, 1984. – 322 с.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті