ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА СУХОЇ МОРКВИ РІЗНИХ СОРТІВ

Автор(и)

  • Л. Ф. Скалецька НУБіП України
  • О. В. Завадська НУБіП України
  • О. В. Дяденко

Анотація

Наведено результати вивчення ефективності виробництва сухої моркви залежно від сорту в умовах Лісостепу. Виділено найпридатніші для сушіння.

Біографії авторів

Л. Ф. Скалецька, НУБіП України

кандидат сільськогосподарських наук

О. В. Завадська, НУБіП України

кандидат сільськогосподарських наук

О. В. Дяденко

магістр

Посилання

Барабаш О. Ю. Біологічні основи овочівництва / О. Ю. Барабаш, Л. К. Тараненко, З. Д. Сич. – К. : Арістей, 2005. – 354 с.

Бурич О. Сушка плодов и овощей / О. Бурич, Ф. Берки; перевод с венг. О. А. Воронова ; под ред. А. С. Гинзбурга. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 279 с.

Державний реєстр сортів рослин, придатних для поширення в Україні у 2010 р. – К. : Алефа, 2010. – 229 с.

Куць О. І. Перспективи переробки і зберігання сільськогосподарської про-дукції / О. І. Куць // Економіка АПК. – 2004. – № 6. – С. 9–11.

Скалецька Л. Ф. Основи наукових досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва: навчальний посібник / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська. – К. : Видавничий центр НАУ, 2006. – 204 с.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті