АГРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА СОРТИМЕНТУ КАПУСТИ БРЮССЕЛЬСЬКОЇ

Автор(и)

  • В. Б. Кутовенко НУБіП України
  • Н. В. Тиха Український інститут експертизи сортів рослин
  • С. А. Негода

Анотація

Вивчено сорти й гібриди капусти брюссельської. Встановлено найбільш ранні з настанням господарської стиглості головочок через 167–169 діб та врожайні, які забезпечують товарну врожайність головочок 13,1–15,5 т/га.

Біографії авторів

В. Б. Кутовенко, НУБіП України

кандидат сільськогосподарських наук

Н. В. Тиха, Український інститут експертизи сортів рослин

старший науковий співробітник

С. А. Негода

студент

Посилання

Список літератури

Болотских А. С. Овощи Украины / А. С. Болотских. – Харьков : Орбита, 2001. – 1088 с.

Джохадзе Т. ?. Капуста краснокочанная, савойская, брюссельская, брок-коли / Т. ?. Джохадзе, Л. А. Кравец. – Л. : Колос. Ленингр. отд-ние, 1983. – 72 с.

Жук О. Я. Господарсько-біологічна оцінка середньопізніх сортів капусти брюссельської в умовах Лісостепу України. Вісник Львівського державного агра-рного університету / О. Я. Жук, І. М. Срібна. – Львів, 2004. – С. 227–231.

Жук О. Я. Продуктивність пізньостиглих сортів капусти брюссельської в умовах Лісостепу. Овочівництво і баштанництво / О. Я. Жук, І. М. Срібна. – Хар-ків, 2004. − № 49.– С. 268–274.

Доспехов Б. А. Методика полевого опыта: (С основами статистической об-работки результатов исследований) / Б. А. Доспехов. – ?зд.4-е, перераб. и доп. – М. : Колос, 1979. – 416 с.

Методика дослідної справи в овочівництві і баштанництві / За ред. Г. Л. Бондаренка, К. І. Яковенка. – Х. : Основа, 2001. – 369 с.

Резниченко Д. Агроогляд: овочі та фрукти [Електронний ресурс]. – 2006. – № 9 (13). – Режим доступу: http://www.lol.org.ua/rus/showart.php?id=34087.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті