ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГІБРИДІВ КАПУСТИ ПЕКІНСЬКОЇ В УМОВАХ ЗАХІДНОГО РЕГІОНУ УКРАЇНИ

Автор(и)

  • О. И. Дидів Львівський національний аграрний університет
  • І. В. Дидів Львівський національний аграрний університет
  • А. І. Дидів Львівський національний аграрний університет

Анотація

 

Наведено результати вивчення гібридів капусти пекінської в умовах західного регіону України. Встановлено вплив біологічних особливостей гібриду на врожайність і якість продукції. Надано рекомендації для вирощування найбільш продуктивних гібридів капусти пекінської.

Біографії авторів

О. И. Дидів, Львівський національний аграрний університет

кандидат сільськогосподарських наук

І. В. Дидів, Львівський національний аграрний університет

кандидат сільськогосподарських наук

А. І. Дидів, Львівський національний аграрний університет

аспірант

Посилання

Болотских А. Капуста пекинская / А. Болотских, ?. Федосий // Настоящий хозяин. – 2008. – № 5. – С. 7–10.

Дидів О. Й. Капустяні овочеві культури: курс лекцій / О. Й. Дидів.  Львів, 2008.  100 с.

Кобрынь ?. Пекинская капуста – хит польського овощеводства / ?. Кобрынь, М. Гаевски // Овощеводство. – 2006. – № 4. – С. 48–51.

Методика дослідної справи в овочівництві і баштанництві / [Наук. ред. Бо-ндаренко Г.Л., Яковенко К.І.]. – X. : Основа, 2001. – 369 с. 5.

Овочівництво: навч. посіб. / [Лихацький В.І., Ульянич О.І., Гордій М.В. та ін]. – Вінниця : ФОП Бондарець С.С., 2012. – 452 с.

Сыч. З. Д. Восток – дело тонкое: секреты технологии выращивания пекин-ки / З. Д. Сыч // Овощеводство. – 2009. – № 6. – С. 30–33

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті