ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА БУРЯКА СТОЛОВОГО ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТІВ І СТРОКІВ СІВБИ

Автор(и)

  • В. В. Хареба
  • В. Л. Носко ВП НУБіП України Бережанський агротехнічний інститут

Анотація

Проведено дослідження з підбору кращих сортів і строків сівби буряка столового та здійснено оцінку економічної ефективності виробництва за органічним методом в умовах Західного Лісостепу  України

Біографії авторів

В. В. Хареба

доктор сільськогосподарських наук

В. Л. Носко, ВП НУБіП України Бережанський агротехнічний інститут

старший викладач

Посилання

Барабаш О. Ю. Біологічні основи овочівництва / О. Ю. Барабаш, Л. К. Та-раненко, З. Д. Сич. – К. : Арістей, 2005. – 354 с.

Барабаш О. Ю. Столові коренеплоди / О. Ю. Барабаш, О. Д. Шрам, С. Т. Гутиря. – К. : Вища школа, 2003. – 85 с.

Методика державного сортовипробування с.-г. культур (картопля, овочеві та баштанні культури) / За ред. В. В. Волкодава. – К. : Алефа, 2001. – 101 с.

Методика дослідної справи в овочівництві і баштанництві / За ред. Г. Л. Бондаренка, К. І. Яковенка. – Харків : Основа, 2001. – 370 с.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті