Інноваційні підходи до формування системи управління якістю сільськогосподарського підприємства як спосіб адаптації до вимог ринку
Т.І. Балановська, О.П. Гогуля, А.В. Троян, З.П. Борецька
Анотація
Розглянуто особливості взаємодії підсистем (якість організації, якість продукції, якість виробництва, якість взаємодії із зовнішнім середовищем) у системі управління якістю підприємства з врахуванням політичного, соціального, економічного, екологічного, науково-технічного та організаційного аспектів проблеми якості. Оцінено перспективи адаптації сільськогосподарських підприємств до вимог сучасного ринку, їх пріоритети та переваги у взаємовідносинах "виробник-споживач".
Метрики статей
Metrics powered by PLOS ALM
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.