Роль конкурентних переваг у забезпеченні конкурентоспроможності молокопереробних підприємств на сучасному етапі



І. В. Євсєєва

Анотація


Розглянуто трактування понять конкурентних переваг та ключових компетенцій. На основі узагальнення існуючих точок зору та підходів до їх визначення сформовано авторське бачення категорійного апарату. Визначено основні конкурентні переваги, вирішальні для забезпечення розвитку підприємства. Проаналізовано стан молочної галузі, визначено основні проблеми, зокрема, — наголошено на необхідності гармонізації національних стандартів до європейських вимог, об'єднання зусиль виробника молока і переробника з метою досягнення високих показників якості сировини та випуску конкурентоспроможної продукції, що може бути реалізована на зовнішніх ринках.


Повний текст:

PDF

Метрики статей

Завантаження метрик ...

Metrics powered by PLOS ALM

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.