СТРУКТУРЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ БАНКІВСЬКОГО КРЕДТУВАННЯ ІННОВАЦІЙНХ ПРОЕКТІВ У АГРОПРОДОВОЛЬЧОМУ ВРОБНЦТВІ



О. В. Файчук

Анотація


Наведено структуризацію процесу кредитування банками інноваційних проектів в агропродовольчому виробництві. Особлива увага приділяється  обґрунтуванню  вибору  виду  надання  кредиту  (класичний,
проектний і венчурний) залежно від зіставлення доходності проекту та
ціни  позичкового  капіталу.  На  основі  детального  аналізу  подано  узагальнюючу  схему  банківського  кредитування  інноваційних  проектів  у
агропродовольчому виробництві.

Повний текст:

PDF

Метрики статей

Завантаження метрик ...

Metrics powered by PLOS ALM

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.