СТРУКТУРЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ БАНКІВСЬКОГО КРЕДТУВАННЯ ІННОВАЦІЙНХ ПРОЕКТІВ У АГРОПРОДОВОЛЬЧОМУ ВРОБНЦТВІ
Анотація
Наведено структуризацію процесу кредитування банками інноваційних проектів в агропродовольчому виробництві. Особлива увага приділяється обґрунтуванню вибору виду надання кредиту (класичний,
проектний і венчурний) залежно від зіставлення доходності проекту та
ціни позичкового капіталу. На основі детального аналізу подано узагальнюючу схему банківського кредитування інноваційних проектів у
агропродовольчому виробництві.
проектний і венчурний) залежно від зіставлення доходності проекту та
ціни позичкового капіталу. На основі детального аналізу подано узагальнюючу схему банківського кредитування інноваційних проектів у
агропродовольчому виробництві.
Повний текст:
PDFМетрики статей
Завантаження метрик ...
Metrics powered by PLOS ALM
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.