Джерела формування конкурентних переваг продукції скотарства
Анотація
Досліджено джерела формування конкурентних переваг
продукції скотарства. Визначено вплив природно-економічних умов та
інноваційних технологій вирощування тварин на підвищення
конкурентоспроможності продукції скотарства. Результати дослідження
методом групування сільськогосподарських підприємств України за рівнем
рентабельності свідчать про незначний вплив природних умов на рівень
конкурентоспроможності продукції вирощування великої рогатої худоби.
Водночас, створення спеціалізованих підприємств із вирощування та відгодівлі великої рогатої худоби на інноваційній основі може забезпечити
рівень рентабельності виробництва продукції вирощування близько 30%.
продукції скотарства. Визначено вплив природно-економічних умов та
інноваційних технологій вирощування тварин на підвищення
конкурентоспроможності продукції скотарства. Результати дослідження
методом групування сільськогосподарських підприємств України за рівнем
рентабельності свідчать про незначний вплив природних умов на рівень
конкурентоспроможності продукції вирощування великої рогатої худоби.
Водночас, створення спеціалізованих підприємств із вирощування та відгодівлі великої рогатої худоби на інноваційній основі може забезпечити
рівень рентабельності виробництва продукції вирощування близько 30%.
Повний текст:
PDFМетрики статей
Завантаження метрик ...
Metrics powered by PLOS ALM
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.