Джерела формування конкурентних переваг продукції скотарства



В. Д. Євтушенко

Анотація


Досліджено джерела формування конкурентних переваг
продукції скотарства. Визначено вплив природно-економічних умов та
інноваційних технологій вирощування тварин на підвищення
конкурентоспроможності продукції скотарства. Результати дослідження
методом групування сільськогосподарських підприємств України за рівнем
рентабельності свідчать про незначний вплив природних умов на рівень
конкурентоспроможності продукції вирощування великої рогатої худоби.
Водночас, створення спеціалізованих підприємств із вирощування та відгодівлі великої рогатої худоби на інноваційній основі може забезпечити
рівень рентабельності виробництва продукції вирощування близько 30%.

Повний текст:

PDF

Метрики статей

Завантаження метрик ...

Metrics powered by PLOS ALM

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.