Інноваційна складова у підготовці молодших спеціалістів як важливий економічний чинник сталого розвитку сільських територій та самозайнятості населення
Анотація
територій України. Розглядаючи тенденції професійної підготовки фахівців
аграрної сфери, автор зупиняється на важливості застосування нових,
інноваційних технологій і методів навчання та перепідготовки,
розширення знань на наукових засадах з урахуванням концепції освіти
впродовж життя в ланці неперервної професійної освіти.
Визначено пріоритетність та особливості впровадження
інноваційної політики у систему практичного навчання при підготовці
спеціалістів середньої ланки на прикладі Житомирського агротехнічного
коледжу. Можливість використання позитивних здобутків у розвитку
професійної підготовки фахівців коледжів і технікумів, може стати
важливим компонентом у стійкому розвитку сільських територій та
визначити прогностичні напрями їх розвитку в Україні.
Повний текст:
PDFМетрики статей
Metrics powered by PLOS ALM
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.