ISSN 2706-8331 e-ISSN 2706-834X
uk Українська

Головна

«Тваринництво та технології харчових продуктів» – це рецензований журнал із відкритим доступом, присвячений публікації новаторських досліджень та інноваційних досліджень у взаємопов’язаних галузях науки про тварин і харчових технологій. Сфера діяльності журналу охоплює широкий спектр тем, що охоплюють усі аспекти від розведення, росту та відтворення тварин до застосування наукових і технологічних досягнень у тваринництві для виробництва продуктів харчування та побічних продуктів. Більше про це в розділі Цілі та проблематика.

Засновник видання: Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Видавець: Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Посилання на журнал на сайті видавця: «Тваринництво та технології харчових продуктів».

Державна реєстрація: Ідентифікатор медіа R30-02293. Рішення Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення № 1795, протокол № 31 (21.12.2023 р).

Рік заснування: 2010.

Періодичність випуску: 4 рази на рік.

Мова видання: англійська.

Головний редактор:  

У редакційну колегію наукового журналу входять вчені зі Словакії, Італії, Румунії, Чехії, Швеції, Ірану, Хорватії, Угорщини, Словенії. Інформація про повний склад розміщена в розділі Редакційна колегія. 

Усі матеріали розповсюджуються згідно з умовами міжнародної публічної ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International Public License, що дозволяє іншим поширювати статтю з визнанням авторства та першої публікації в цьому журналі.

Журнал дотримується політики відкритого доступу, підтримуючи принципи вільного поширення наукової інформації та глобального обміну знаннями, задля загального суспільного прогресу. Це означає, що весь його зміст доступний для вільного перегляду користувачів безкоштовно. Більш детальна інформація про це розміщена в розділі Політика відкритого доступу. Повнотекстовий доступ до наукових статей журналу представлено у розділі Архів.

Журнал включений до категорії «Б» Переліку наукових фахових видань України (наказ МОН України № 409 від 17 березня 2020 року). Галузь наук: сільськогосподарські. Спеціальності: 181 - харчові технології, 204 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, 207 - водні біоресурси та аквакультура.

 

Індексація журналу