Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів»
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 12 № 4 (2021): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Том 12 № 4 (2021): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Опубліковано:
2021-12-23
Статті
Особливості яйцекладки, маса і розмір яєць гермінативних химер качок
M. S. Doroshenko, S. O. Kostenko, P. V. Korol, A. M. Chepiha, O. V. Sydorenko, P. P. Dzhus, N. P. Svyrydenko, T. V. Lytvynenko, O. M. Konoval, Lizhi Lu, R. S. Oleynik, P. O. Filipova, Liumeng Li, M. V. Drahulian
5-17
PDF (English)
Формування довічної продуктивності корів залежно від живої маси телиць різного віку
A. A. Klymkovetskyi
18-25
PDF
Ріст та виживаність кларієвого сома (Clarias gariepinus B., 1822) на різних стадіях вирощування з додаванням в корм препарату «Чиктонік»
B. Yu. Kovalenko, V. O. Kovalenko, D. Yu. Sharylo, N. V. Polishchuk, O. A. Korzh, A. V. Kirakosyan
26-37
PDF
Якість бджолиних маток за різних способів їх отримання
V. P. Kucheryavyy, O. O. Salyuk, S. V. Skrypnyk
38-45
PDF (English)
Зміни гематологічних параметрів у курей за короткотермінового впливу негативних факторів навколишнього середовища
Yu. V. Osadcha
46-55
PDF
Дослідження впливу кормової добавки гумату натрію на стерлядь за садкового способу вирощування
N. V. Polishchuk, B. Yu. Kovalenko, N. I. Vovk, I. S. Kononenko, V. O. Kovalenko
56-66
PDF
Біотехнологічні особливості виробництва та оцінка якості безлактозного йогурту
V. Z. Trokhymenko, M. I. Didukh, T. I. Kovalchuk, V. M. Bidenko, V. V. Zakharin
67-77
PDF
Вплив способів підбору батьків за індексом подібності антигенів системи В груп крові на ваговий і лінійний ріст бугайців
A. M. Ugnivenko, O. V. Natalych
78-86
PDF
Мова
English
Українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів