THE MANUFACTURE OF PRODUCTS FOR CHILDREN AND REQUIREMENTS TO SAFETY INDICATORS

Автор(и)

  • I. Mazurenko Separated subdivision of NULES of Ukraine "Research and Design Institute of Standardization and Technology ecosafety and organic products " ,

Анотація

There are given the results of the investigations of toxicants content of different chemical nature in vegetables and fruits cultivated in Western and Southern regions.

Біографія автора

  • автор I. Mazurenko, афіліація Separated subdivision of NULES of Ukraine "Research and Design Institute of Standardization and Technology ecosafety and organic products ",
    Candidate of Science

Посилання

Медико-биологические требования и санитарные нормы качества продовольственного сырья и пищевых продуктов : МБТ и СН № 5061–89, утв. Министерством здравоохранения СССР 10.08.1989. – М. : ?зд-во стандартов, 1990. – 186 с.

Державні гігієнічні нормативи. Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 137Сs і 90 Sr у продуктах харчування та питній воді : ГН 6.6.1.1-130-2006, затв. МОЗ України від 03.05.2006 № 256. – Київ : Міністерство охорони здоров’я в Україні, 2006. – 21 с.

Завантаження

Номер

Розділ

Статті