INFLUENCE OF DENSITY OF PLANT STANDING ON TABLE BEET ROOT CROP

Authors

  • V. Khareba ,
  • S. Stefaniuk

Abstract

Filed obtained results depending on the harvest table beet varieties Bordeaux Kharkov on the density of standing, the area of plant nutrition, diameter and weight of roots.

Author Biographies

  • V. Khareba, ,
    Doctor of Agricultural Sciences
  • S. Stefaniuk
    graduate student

References

Буренин В. ?. Выращивание столовой свеклы в Нечерноземной зоне РСФСР / В. ?. Буренин, ?. ?. Адигелазов, Ю. В.Васильев. – Л. : Колос, 1988. – С. 66-74

Нагорна І. В Реакція сортів буряку столового на зміну густоти стояння в лісостепу / І. В. Нагорна // Зб. Наук. Центру «Ін-т земл-ва УААН». – К., 2007. – Вип. 2. – С. 109–112

Ермаков Н.Ф. Механизованная технология производства корнеплодов / Н. Ф. Ермаков, Ю. Л. Колчинский, Л. А. Михалченков / Картофель и овощи. – 1978. – № 9. – С. 38

Белик В.Ф. Овощные культуры и технология их возделывания / В. Ф. Белик. – М. : Агропромиздат, 1991. – С. 46–94.

Винник Г. Е. Уделите внимание свекле / Г. Е. Винник // Картофель и ово-щи. – 1992. – № 3 – С. 20–23

Методика дослідної справи в овочівництві і баштанництві: методичний матеріал. Укр. акад. аграрн. наук. ін.-т овочівництва і баштанництва / За ред. Г. Л. Бондаренка, К. І. Яковенка. – 3тє вид., переробл. й доповн. – Х. : Основа, 2001 – 369 с.

Downloads