Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Науковий журнал «Біологічні системи: теорія та інновації»
Поточний випуск
Архіви
Оголошення
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний банер
Заява про конфіденційність
Контакти
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 13 № 1-2 (2022)
Том 13 № 1-2 (2022)
Опубліковано:
2022-09-13
Статті
Oscillating character of heat and cold shock protein content of oats plants in the conditions of stressful factors of the environment
N. Nesterova, YU. Ruban, O. Pareniuk, K. Shavanova, S. Likar
5-13
PDF (англійська)
Effect of chelates of mineral elements on adaptive processes in the organism under oxidative stress
R. Palonko, L. Kalachniuk
14-26
PDF (англійська)
THERMAL ANALYSIS OF SWITCHGRASS (PANICUM VIRGATUM L.) GROWN ON RECLAIMED LANDS
М. Kharytonov, Н. Martynova, І. Rula, М. Babenko
27-34
PDF (англійська)
PHYSIOLOGICAL AND BIOCHEMICAL CHANGES OF TOMATO PLANTS UNDER BACTERIAL INFLUENCE
V. Bogoslavets, N. Nesterova, Yu. Kolomiiets, L. Butsenko
35-49
PDF (англійська)
Burkholderia caryophylli-potentially dangerous patient of bacterial witness in floristry of Ukraine
T. Hnatyuk
50-58
PDF (англійська)
Anthropogenic impacts on water quality of Kyiv reservoir (Part 1: hydrological, geological and biological chararchteristics)
V. Strokal, A. Kovpak
59-68
PDF (англійська)
EFFECTIVE TRAP FOR BLACK BEETLE (COLEOPTERA, TENEBRIONIDAE) AND OTHER INSECTS THAT CAUSE DAMAGE TO POULTRY
L. Cherney, A. Babytsky, S. Likar
69-79
PDF (англійська)
Degree of damage of pear varieties (Pyrus Communis L.) and control Eriophyes Pyri PGST. (Acari: Eripphyoidea) in the Fomin Botanical garden
L. Bondareva, P. Chumak, O. Zavadska
80-88
PDF (англійська)
Ecological and toxicological assessment of the herbicide exposure Director, w.s. (a.i. isopropylamine solt glyphosate, 410 g/dm3) on branched crustaceans Ceriodaphnia affinis Lilljeborg
E. Shcherban, O. Sykalo
89-99
PDF (англійська)
Розроблено
Open Journal Systems
Мова
English
українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів