Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Наукові доповіді НУБіП України
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний банер
Заява про конфіденційність
Контакти
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 2(90) (2021)
№ 2(90) (2021)
Опубліковано:
2021-04-28
Зміст
PDF
Біологія, біотехнологія, екологія
Вміст важких металів у цьоголіток рибних господарств Дніпропетровської області
P. O. Korzhenevska, T. S. Sharamok, O. N. Marenkov
PDF
Оцінка ефективності вилучення розчинених у воді нафтопродуктів переробленими відходами полімерної упаковки в середовищі рослинних ПАР
O. S. Malyshevska
PDF
Вимірювання вмісту розчиненого у прісній водоймі кисню
Yu. H. Pil'kevych, H. М. Rоzоrinov, Т. М. Ткаchenko
PDF
Моделювання просторово часової оцінки територіального ризику при аваріях під час транспортування залізницею небезпечного вантажу
L. Y. Muntian, V. S. Cherno, H. V. Niepieina
PDF
Агрономія
Пористість грунту в період цвітіння гороху, колосіння пшениці озимої та змикання листків у рядку буряку цукрового
V. G. Kryzhanovskiy
PDF
Агроекологічна стійкість сортів квасолі звичайної до несприятливих умов вегетації
V. A. Mazur, I. М. Didur, О. P. Tkachuk, Н. V. Pantsyrevа
PDF
Оцінка нових перспективних сортів пшениці озимої м’якої селекції ННЦ «Інститут землеробства НААН» за цінними господарськими ознаками
A. Golodna, L. Holyk
PDF
Інформаційні технології дистанційної оцінки післядії гербіцидів на посівах ріпаку озимого
N. A. Pasichnyk, O. O. Opryshko, V. P. Lysenko, D. S. Komarchuk
PDF (англійська)
Продуктивність коріандру залежно від агротехнологічних заходів
M. V. Zhovtun
PDF
Тваринництво
Біологічна ефективність ліпідів м’яса райдужної форелі залежно від рівнів протеїну у комбікормах
V. M. Kondratiuk, A. O. Ivaniuta
PDF (англійська)
Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва
Аналіз вітчизняного ринку ветеринарних інсектоакарицидних засобів
O. K. Halchynska, Ya. V. Yarmolenko
PDF
Аналіз стану благополуччя коней
V. V. Nedosekov, Y. P. Krytsia
PDF
Мова
English
українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів