ДОСЛІДЖЕННЯ МОДЕЛІ РЕМОНТНОГО ВІДДІЛУ ХЛІБОПЕКАРНОГО ПІДПРИЄМСТВА В СЕРЕДОВИЩІ ANYLOGIC
Abstract
Застосування методів імітаційного моделювання на етапі розробки технологічних проектів харчових підприємств, що функціонують в умовах жорсткої конкуренції, характерно для світової практики в нинішній час. Ці методи дозволяють вже на ранніх стадіях розробки проекту модернізації зробити оцінку стану ремонтної системи хлібокомбінату та обґрунтувати необхідність модернізації.References
Маноха Л.Ю. Моделювання систем: конспект лекцій для студ. напряму підготовки 6.050101 “Комп’ютерні науки” денної та заочної форм навч. / Л.Ю. Маноха, Н.В. Ліманська – К.: НУХТ, 2014. – 198 с.
Орлова ?.В. Экономико-математические методы и модели: компьютерное моделирование. Учеб. пособие / ?.В. Орлова, В.А. Половников – М: Вузовское пособие, 2007. – 365 с.
Карпов Ю.Г. ?митационное моделирование систем. Введение в моделирование AnyLogic 5.0. / Ю.Г. Карпов – СПб.: БХВ-Петербург, 2005. – 400 с.
Киселёва М.В. ?митационное моделирование систем в среде AnyLogic: учебно-методическое пособие/ М.В. Киселёва. – Екатеринбург: УГТУ-УП?, 2009. – 88с.
Downloads
Issue
Section
License
Relationship between right holders and users shall be governed by the terms of the license Creative Commons Attribution – non-commercial – Distribution On Same Conditions 4.0 international (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Authors who publish with this journal agree to the following terms:
- Authors retain copyright and grant the journal right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution License that allows others to share the work with an acknowledgement of the work's authorship and initial publication in this journal.
- Authors are able to enter into separate, additional contractual arrangements for the non-exclusive distribution of the journal's published version of the work (e.g., post it to an institutional repository or publish it in a book), with an acknowledgement of its initial publication in this journal.
- Authors are permitted and encouraged to post their work online (e.g., in institutional repositories or on their website) prior to and during the submission process, as it can lead to productive exchanges, as well as earlier and greater citation of published work (See The Effect of Open Access).