Modeling of periodic growing baking yeast using language UML
Анотація
We consider the process of growing biotech baking yeast, carried out periodic manner and has the following stages: fold accumulation, maturation, unloading and cleaning. Mathematical model of the machine for baking yeast cultivation consists of logical and dynamic parts. To describe the logic of using Unified Modeling Language UML.
Посилання
Дворецкий Д.С. Компьютерное моделирование биотехнологических процессов и систем/ Д.С. Дворецкий, С.?. Дворецкий,Е.?. Муратова, А.А. Ермаков. – Тамбов.: ?здательство ТГТУ, 2005. С. 19–22.
Трегуб В.Г. Автоматизация периодических процессов в пищевой промышленности [Текст] / В.Г. Трегуб. – К.: Техніка, 1982. – 160 с.
Плевако, Е.А. Технологиядрожжей / Е.А. Плевако. – М.: «Пищевая промышленность», 1970. – 311 с.
Белькович Е.С. Практическое моделирование динамических систем/ Е.С. Белькович, Ю.Б. Колесов, Ю.Б. Сенченко. – СПб.: БХВ – Петергбург, 2002.– 464 с.
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).