Цукри вівсяного солоду
Abstract
Стаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення на зміни вмісту цукрів різних сортів вівсаReferences
Технологія солодових екстрактів, концентратів квасного сусла і квасу / [Ємельянова Н.О., Гречко Н.Я., Кошова В.М., Суходол В.Х.]. – К.: ІСДО, 1994. – 152 с.
Особливості технології вирощування вівса голозерного у північному лісостепу / В.В. Камінська, О.В. Шморгун, О.Ф. П.В. Дрозд // Збірник наукових праць Національного наукового центру «Інституту землеробства УААН». – К.: «ЕКМО». – 2010. – №4. – С. 120–123.
Коропенко С.В. Голозерний овес – перспективна культура для комбікормової галузі / С.В. Коропенко, Г.М. Станкевич // Хранение и переработка зерна. – 2008. – №7 (109). – С. 42–44.
Брунилин Р.В. Хроматографические методи анализа : [учебное пособие.] / Брунилин Р.В., Орлинсон С.Б., Радченко С.С. – Волгоград: ВолгГГУ, 2008. – 48 с.
Хайс ?.М. Хроматография на бумаге: [пер. с чешского. под. ред. М.П. Запрометова] / Хайс ?.М., Мацак К. – М.: Литература, 1962. – 851 с.
Мальцев П.М. Технология солода и пива / П.М. Мальцев. – М.: Пищевая промышленность, 1964. – 860 с.
Нарцисс Л. Пивоварение. Технология солодоращения / Л. Нарцисс ; перевод с нем. под общ. ред. Г.А. Ермолаевой, Е.Ф. Шаненко. – Т. 1. – СПб.: Профессия, 2007. – 584 с.
Кунце В. Технология солода и пива / В. Кунце, Г. Мит ; пер. с нем. – СПБ: Профессия, 2003. – 912 с.
Downloads
Issue
Section
License
Relationship between right holders and users shall be governed by the terms of the license Creative Commons Attribution – non-commercial – Distribution On Same Conditions 4.0 international (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Authors who publish with this journal agree to the following terms:
- Authors retain copyright and grant the journal right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution License that allows others to share the work with an acknowledgement of the work's authorship and initial publication in this journal.
- Authors are able to enter into separate, additional contractual arrangements for the non-exclusive distribution of the journal's published version of the work (e.g., post it to an institutional repository or publish it in a book), with an acknowledgement of its initial publication in this journal.
- Authors are permitted and encouraged to post their work online (e.g., in institutional repositories or on their website) prior to and during the submission process, as it can lead to productive exchanges, as well as earlier and greater citation of published work (See The Effect of Open Access).