ФІЗИЧНІ І ХІМІЧНІ ПАРАМЕТРИ МОДЕЛЬНИХ КОМПОЗИЦІЙ ВІДБИВНИХ ЗА ДОПОМОГОЮ НАСІННЯ ЛЬОНУ
Анотація
Були вивчені фізико-хімічні параметри моделей композицій відбивних з використанням насіння льону. Встановлено, що використання насіння льону у котлетних модель композиціях в кількості 5% підвищує водоутримуючу здатність, тому, текстура і соковитість продуктів поліпшується.Посилання
Винникова Л. Г., Дудкин М. С., Патюков С. Д. Влияние концентратов пищевих волокон отрубей на технологические свойства мясных систем. ?звестия ВУЗов. Пищевая технология. 1990. №2-3. С. 52–54.
Дмитриев А., Котровский А., Салахина Е. Традиционние продукти переработки сои в производстве мясних полуфабрикатов. Мясные технологии. 2007. №9. С. 72–73.
Дроздовская Л. Новейшие технологи в производстве полуфабрикатов. Мясные технологии. 2007. № 11. С. 39.
ДСТУ 4437:2005. Напівфабрикати м'ясні та м'ясо-рослинні січені. ТУ.
Журавская Н., Алехина Л., Отрешникова Л. ?сследование и контроль качества мяса и мясопродуктов. Москва. Агропромиздат, 1985. 296 с.
Козлов А. Новые возможности в производстве натуральных полуфабрикатов. Мясные технологии. 2007. № 8. С. 40–41.
Курчаева Е., Максимов ?., Манжесов В. Растительные источники белка в комбинированных мясных продуктах. Пищевая промышленность. 2006. № 1. С. 90.
Кушнир Ю. Вещества, повышающие адгезию и величину водосвязывающей способности. Продукты & ингредиенты. 2004. № 5 (6). С. 12–13.
Лисицин А., Литвинова Е., Коченкова ?., Осипова Г. Реологические характеристики мясного фарша с альгинатами. Мясная индустрия. 2002. № 7. С. 50–52.
Николаева С., Кузнецова Ю., Бобренева ?. Моделирование рецептур мясных рубленых полуфабрикатов. Мясная индустрия. 2004. № 10. С. 51–53.
Антипова Л. В., Глотова ?. А., Рогов ?. А. Методы исследования мяса и мясных продуктов. Москва. Колос. 2001. 376 с.Винникова Л. Г., Дудкин М. С., Патюков С. Д. Влияние концентратов пищевих волокон отрубей на технологические свойства мясных систем. ?звестия ВУЗов. Пищевая технология. 1990. №2-3. С. 52–54.
Дмитриев А., Котровский А., Салахина Е. Традиционние продукти переработки сои в производстве мясних полуфабрикатов. Мясные технологии. 2007. №9. С. 72–73.
Дроздовская Л. Новейшие технологи в производстве полуфабрикатов. Мясные технологии. 2007. № 11. С. 39.
ДСТУ 4437:2005. Напівфабрикати м'ясні та м'ясо-рослинні січені. ТУ.
Журавская Н., Алехина Л., Отрешникова Л. ?сследование и контроль качества мяса и мясопродуктов. Москва. Агропромиздат, 1985. 296 с.
Козлов А. Новые возможности в производстве натуральных полуфабрикатов. Мясные технологии. 2007. № 8. С. 40–41.
Курчаева Е., Максимов ?., Манжесов В. Растительные источники белка в комбинированных мясных продуктах. Пищевая промышленность. 2006. № 1. С. 90.
Кушнир Ю. Вещества, повышающие адгезию и величину водосвязывающей способности. Продукты & ингредиенты. 2004. № 5 (6). С. 12–13.
Лисицин А., Литвинова Е., Коченкова ?., Осипова Г. Реологические характеристики мясного фарша с альгинатами. Мясная индустрия. 2002. № 7. С. 50–52.
Николаева С., Кузнецова Ю., Бобренева ?. Моделирование рецептур мясных рубленых полуфабрикатов. Мясная индустрия. 2004. № 10. С. 51–53.
Антипова Л. В., Глотова ?. А., Рогов ?. А. Методы исследования мяса и мясных продуктов. Москва. Колос. 2001. 376 с.
Завантаження
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).