ПОКАЗАТЕЛИ КАЧЕСТВА МЯСА БЫЧКОВ РАЗЛИЧНЫХ ГЕНОТИПОВ
Анотація
Проведены исследования качественных показателей мяса бычков лимузинской, абердин-ангусской, черно-пестрой пород и абердин-ангус х черно-пестрых помесей разных весовых кондиций, выращенных в хозяйствах в условиях пойменного земледелия зоны Припятского Полесья. Установлено, что энергетическая ценность средней пробы мяса была выше у абердин-ангусских животных, а по биологической ценности преимущество имели лимузинские бычки. В мясе лимузинов также отмечалось максимальное содержание полиненасыщенных жирных кислот и витаминов.
Посилання
Гелунова О. Б. Химический состав мяса бычков разных пород и генотипов / О. Б. Гелунова, А. А. Кайдулина, Л. Ф. Григорян // ?нновационные технологии - основа модернизации отраслей производства и переработки сельхоз продукции: материалы междунар. науч-практ. конф. – Волгоград, 2011. – С. 59-61.
Захаров Н. Б. Качество мяса крупного рогатого скота Западной Сибири / Н. Б. Захаров // Сибир. вестн. сельхоз. науки. – 2002. – № 4. – С. 65-69.
Касьянов Г. ?. Технология продуктов для детского питания / Г. ?. Касьянов, В. А. Ломачинский, А. Н. Самсонова. – Ростов н/Д, 2001. – 252 с.
Тагиров Х. Х. Показатели качества мяса кастратов черно-пестрой породы разных генотипов / Х. Х. Тагиров, Ш. Ш. Гиниятуллин // ?звестия нижневолжского агроуниверситетского комплекса. – 2011. – № 3 (23). – С. 1-5.
Титов М. Г. Потребление и характер использования энергии рационов бычками, симментальской и абердин-ангусской пород / М. Г. Титов // Вестник мясного скотоводства. – 2006. – № 59 (1). – С. 314 - 318.
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).