Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів»
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний банер
Заява про конфіденційність
Контакти
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 11 № 1 (2020): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Том 11 № 1 (2020): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Опубліковано:
2020-03-30
Статті
Вплив віку корів та їх походження за батьком на ознаки лінійної оцінки типу в молочному скотарстві
A. А. Getya, S. Yu. Ruban, M. A. Matvieiev, V. O. Danshyn
5-16
PDF
Результати вирощування молодняку свиней з включенням до раціонів пробіотиків і пребіотиків
N. Grosu, L. Caisîn
17-23
PDF (англійська)
Хімічний та амінокислотний склад м’яса перепелів за згодовування сухої післяспиртової барди
I. I. Ibatullin, A. Yu. Plyska, M. Yu. Sychov
24-32
PDF
Формування молочної продуктивності та особливості довічного використання корів української чорно-рябої молочної породи в умовах господарств Київської області
A. A. Klymkovetskyi, D. K. Nosevych
33-42
PDF
Вплив відокремленого вирощування молодняку свиней з різною стресовою чутливістю на його продуктивні якості
V. Ya. Lykhach, A. V. Lykhach, R. O. Tribrat, R. V. Faustov
43-55
PDF
Гідроекологічна характеристика Малоолександрівського водосховища р. Інгулець у зв’язку з відновленням роботи міні-ГЕС
I. S. Mytiai, O. V. Degtyarenko, V. V. Khomych, S. K. Semenyuk
56-66
PDF
Оцінка вібраційних і електротехнічних параметрів процесу зневоложення високовологих та рідких дисперсних систем переробних і харчових виробництв
I. P. Palamarchuk, N. M. Slobodianuk, O. A. Zjzuliak, A. R. Ivolga
67-76
PDF
Ефективність відтворення молочної худоби при застосуванні різних біотехнологічних методів
S. Yu. Ruban, V. O. Danshin, A. A. Kyrii, T. V. Litvinenko
77-85
PDF
Мова
English
українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів