Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів»
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний банер
Заява про конфіденційність
Контакти
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 12 № 1 (2021): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Том 12 № 1 (2021): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Опубліковано:
2021-03-31
Статті
Гематологічні та біохімічні показники крові райдужної форелі залежно від рівня протеїну у комбікормах
V. M. Kondratyuk
5-13
PDF (англійська)
Вплив препаратів БіоР і Бутофан на ліпідний обмін дорослих перепелів на відгодівлі
V. Macari, N. Pavlicenco, A. Rotaru, A. Pirlog
14-18
PDF (англійська)
Удосконалення технології м`ясних напівфабрикатів функціонального призначення у тістовій оболонці
M. S. Nikolaenko
19-27
PDF
Генетична детермінація ознак рівня відтворення в молочному скотарстві
S. Yu. Ruban, M. A. Matvieiev
28-38
PDF
Обґрунтування та розробка технології сосисок з оздоровчими властивостями
М. V. Riabovol, L. V. Bal-Prylypko
39-47
PDF
Визначення біологічної цінності січених напівфабрикатів з комплексною харчовою добавкою ферментативним методом
N. M. Sonko, V. Yu. Sukhenko, O. A. Shtonda
48-55
PDF
Вплив типів будови тіла та вираженості м’ясних форм бугаїв на їх статеву активність
A. M. Ugnivenko, L. A. Koropets
56-61
PDF
Мова
English
українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів