Вплив вітаміну Е у водорозчинній формі на амінокислотний склад м’язової тканини кролів.
Анотація
Вивчено вплив вітаміну Е у полімерних носіях на амінокислотний склад м’язової тканини кролів. Встановлено, що вітамін Е у водорозчинній формі покращує процеси метаболічного обміну в організмі, внаслідок чого спостерігається підвищення кількості як замінних, так і незамінних аміно-кислот, у м’язах кролів, що сприяє поліпшенню біологічної цінності м’яса.Посилання
Андреев С. Перспективная отрасль кролиководства / С. Андреев, Я. ?гна-тенко // Животноводство России. – 2007. – № 10. – С. 9-11.
Корзун В. Н. Проблеми харчування населення в нинішній екологічній ситуа-ції / В. Н. Корзун, В. С. Михайловський, А. М. Парац // Проблеми харчування насе-лення України: Всеукр. наук.-практ. конф.: [матеріали]. – Полтава, 2003. – С. 138-142.
Спиричев В. Б. Обогащение пищевых продуктов витаминами и минераль-ными веществами / В. Б. Спиричев, Л. М. Шатнюк, В. М. Позняковский. – Новосибирск, 2004. – 320 с.
Шаповалова Е. М. Влияние витаминов А, Е, С, Р, вводимых порознь и одно-временно, на внутрисосудистое свертывание крови / Е. М. Шаповалова, А. Ш. Бышев-ский, С. Л. Галян // Современные наукоемкие технологии. – 2007. – № 1. – С. 24-25.
Янчева М. О. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко // Навч. пос. – К. : Центр учбової літератури, 2009. – 304 с.
Effect of dietary α-linolenic acid and vitamin E on the fatty acid composition, storage stability and sensory traits of rabbit meat / А. Dal Bosco, С. Castellini, L. Bianchi, C. Mugnai // Meat Sci. – 2004. – № 66. – Р. 407-413.
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).