Визначення залишкової кількості данофлоксацину в продуктах забою курчат-бройлерів після перорального застосування препарату «Даноксан-50»
DOI: http://dx.doi.org/10.31548/bio2016.01.014
Анотація
Повний текст:
PDFПосилання
Буяров В. Откорм бройлеров: разные сроки и параметры // Птицеводство. – 2004. – № 11. – С. 2–4.
Бовкун Г. Пребиотическая добавка к рациону цыплят // Птицеводство. – 2004. – № 6. – С. 11–15.
Бушуєва І. В. Маркетингові дослідження розвитку ринку ветеринарних препаратів та області ветеринарної фармації // Запорожский медицинский журнал. – 2013. – № 3. – С. 90–93.
Список зареєстрованих ветеринарних препаратів, кормових добавок, готових кормів та преміксів [Електронний ресурс]. – 2015. – Режим доступу: http://www.vet.gov.ua/node/888.
Aziza M. A. Principles of Antimicrobial Therapy / Aziza. // Cairo Universiti. – 2007. [Журнал]., Heitzman J. Danofloxacin [Електронний ресурс] / Heitzman // Residues of some veterinary drugs in animals and foods. – 1997. – Режим доступу: http://www.fao.org/docrep/w8338e/w8338e00.
Визначення антибіотиків у продукції тваринного походження за допомогою рідинного хроматомас- спектрометра / Ю. М. Новожицька, О. В. Іванова, О. М. Ступак та ін. – К.: ПП Салон софт, 2014. – 28 с.
Європейської конвенції про захист хребетних тварин, яких використовують для експериментальних та наукових цілей [Електронний ресурс]. – 1986. – Режим доступу: http://zakon.nau.ua/doc/?code=994_137.
Абрамов А. В. Методичні вказівки щодо організації та виконання плану державного моніторингу залишків ветеринарних препаратів та інших забруднювачів у необроблених харчових продуктах, живих тваринах та кормах [Електронний ресурс]. – 2010.
Про затвердження Плану державного моніторингу залишків ветеринарних препаратів та забруднювачів у живих тваринах і необроблених харчових продуктах тваринного походження на 2014 рік [Електронний ресурс]. – 2013. – Режим доступу: http://vet.gov.ua/search.
COMMISSION REGULATION (EU) No 37/2010 of 22 December 2009 on pharmacologically active substances and their classification regarding maximum residue limits in foodstuffs of animal origin [Електронний ресурс]. – 2009. – Режим доступу: https://www.google.de/url.
Метрики статей
Metrics powered by PLOS ALM
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.