ЗАБІЙНІ ЯКОСТІ М'ЯСН?Х КАЧЕНЯТ ЗА РІЗН?Х РІВНІВ ЕНЕРГЕТ?ЧНОЇ ПОЖ?ВНОСТІ КОМБІКОРМІВ

  • І. М. Баланчук Національний університет біоресурсів і природокористування України

Анотація

Вивчено вихід продуктів забою та хімічний склад м'язів молодняку качок залежно від рівнів обмінної енергії у повнораціонних комбікормах. Встановлено оптимальний рівень обмінної енергії для молодняку качок м’ясного напряму продуктивності.

Посилання

Ковацкий Н. С. Новое в промышленном утководстве. Н. С. Ковацкий– М.: Агропромиздат. – 1988 – с. 52-57

Маслиева О. ?. Анализ качества кормов и продуктов птицеводства. О. ?. Маслиева– М.: Колос, 1967. – 334 с.

Топорова Л. В. Энергетическое питание кур. Л. В. Топорова // Сельськое хозяйство за рубежом. – 1980. – №2. – С.33-38

Me Naughton I. L., Reece F. N. Response of broiler chickens to dietary energy and lisine levels in a warm environment I. L.

Naughton, F. N. Reece // Poultry Science – 1984. – Vol. 63. №6. – P. 1170-1174

Men X., Brian O., Preston T. Use of duckweed (Lemna spp) as replasement for soya bean meal in a basal diet of broken rice for fatenihg ducks Livestok Research / X. Men, O. Brian, T. Preston – 1995 – Vol. 7, №3., – Р. 48– 52.

Розділ
Статті