ЭКСТРУД?РОВАННЫЙ ОБОГАТ?ТЕЛЬ КОРМОВ В РАЦ?ОНАХ БЫЧКОВ НА ОТКОРМЕ
Анотація
Скармливание бычкам на откорме комбикорма КР-3 с экструдированным обогатителем в количестве 10% по массе взамен ячменя активизирует микробиологические процессы в рубце, повышает среднесуточные приросты на 7%, снижает затраты кормов на 6%.Посилання
Вардеванян Л. Г. Научные и практические основы выращивания телят: моногр. / Л. Г.Вардеванян. – Ереван: Самарск, 2009. – 101 с.
Викторов П. ?. Методика и организация зоотехнических опытов / П. ?. Викторов, В. К. Менькин. – М.: Агропромиздат, 1991. – 112 с.
Ганущенко О. Ф. Льносемя, продукты его переработки и их практическая ценность / О. Ф. Ганущенко // Белорусское сельское хозяйство. – 2009. – № 10. – С. 18.
Зоотехнический анализ кормов: учебное пособие для студентов ВУЗов по спец. «Зоотехния» и «Ветеринария» / [Е. А. Петухова, Р. Ф. Бессарабова, Л. Д. Халенева и др.]. – 2-е изд. доп. и перераб. – М.: Агропромиздат, 1989. – 239 с.
?гнатов А. В. Мясная продуктивность бычков, выращеных на рационах с разным энергопротеиновым отношением / А. В. ?гнатов, Г. М. Алфимцева, В. ?. Агафонов // Зоотехния. – 2003. – № 2. – С. 13-15.
Левахин В. Влияние комбикормов разного состава на мясную продуктивность бычков /В. Левахин //Мясо-молочное скотоводство. – 2007. – № 2. – С. 18-20.
Левахин Г. ?. Влияние энергетической ценности рационов на использование протеина бычками / Г. ?. Левахин, А. Г. Мещеряков // Животноводство России. – 2006. – № 5. – С. 10-13.
Мальчевская Е. Н. Оценка качества и химический анализ кормов / Е. Н. Мальчевская, Г. С. Миленькая. – Минск: Ураджай, 1981. – 143 с.
Овсянников А. ?. Основы опытного дела в животноводстве / А. ?. Овсянников. – Минск: Колос, 1976. – 304 с.
Физиология пищеварения и кормления молодняка крупного рогатого скота: уч. пособие / [В. М. Голушко, А. Л. Лопатко, В. К. Пестис и др.]. – Гродно, ГГАУ, 2005.– 441 с.
Хохрин С. Н. Кормление крупного рогатого скота, овец, коз и лошадей: справочное пособие / С. Н. Хохрин. – СПб: Профикс, 2003. – 452с.
Эффективное использование кормов при производстве говядины / Н. А. Яцко, В. К. Гурин. –Минск: Хата,2000. –285 с.
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).