ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У КОНЯРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ МАЛИХ ФОРМ НА ПРИКЛАДІ НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧОГО КІННОСПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ ХДЗВА

Автор(и)

  • М. В. Луценко
  • М. П. Петрушко

Анотація

Викладено особливості ведення основних технологічних процесів в галузі конярства на прикладі навчально-виробничого кінноспортивного комплексу ХДЗВА з урахуванням специфіки його багатопрофільної діяльності.

Біографії авторів

М. В. Луценко

аспірантка

М. П. Петрушко

кандидат с.-г. наук
Харківська державна зооветеринарна академія (ХДЗВА)

Посилання

Водолазова М. Содержание заводских жеребцов/ М. Водолазова// - Коневодство и конный спорт. – 1990. – № 2. – С. 12–13.

Горелов К. ?. Тренинг и испытания верховых лошадей/ К. ?. Горелов, А. А. Яковлев. – М.: Сельхозгиз, 1954. – 254 с.

Добрынин В. П. Корма для лошадей/ Добрынин В. П. – М.: Сельхозгиз, 1950. – 216 с.

Добрынин В. П. Выращивание жеребят/ Добрынин В. П. – М.: Сельхозгиз, 1959. – 139 с.

Зведені відомості обліку парувань та вижереблення за 2012 р. ДДЮКСШ при ХДЗВА.

Калашников В. В. Кормление лошадей/ В. В. Калашников, ?. Ф. Драганов. – М.: «ГОТАР-Медиа», 2011. – 176 с.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті